om oss

Bakom det svenska eco-livsstilsmärket Manic Organic hittar ni oss, Louise, Simon & Michaela i hjärtat av Norrköping. Vår resa startade på sätt och vis redan 2012 i det grönskande surfingparadiset Costa Rica där kärleken till havet och naturen sådde ett frö att få vara med och bidra till en mer naturlig livsstil. Naturligt, lyxigt och hälsosamt för både kropp och miljö var ledorden när vi startade det som idag har kommit att bli ett fantastiskt alternativ på den svenska marknaden.

Vår ekologiska hudvård görs förhand utav bästa tänkbara råvaror - ekologiskt, kallpressat och naturligt! Vi tillverkar samtliga produkter för hand i vår produktionsstudio i Norrköping.

Våra giftfria doftljus är helt fria från paraffin (kommer från fossilt bränsle), palmolja (skövlar vår dyrbara regnskog) och stearin (innehåller oftast till största del palmolja och animaliskt fett). Våra ljus ska sprida värme och gudomlig doft utan att brinna på någons bekostnad. De är snälla mot hälsa, natur och djur (veganska). Dessutom planterar vi ett träd i Afrika för varje sålt ljus och är därmed med och bekämpar global uppvärmning, fattigdom, svält och förlust av biologisk mångfald.

Louise, med sin enorma kreativitet, står för produktion (ihop med Michaela) och Simon, med sin förmåga att strukturera står för logistiken. Vår son Jonathan är vår största motivation, som inspirerar oss till att kämpa för en naturligare livsstil. Michaela -vårt senaste tillskott i gänget är en inspirerande och kreativ virvelvind som älskar att skapa, ordning och reda!

Ofta är vi ute och far i världen på jakt efter ny inspiration som vi kan väva samman med våra fantastiska rötter i Norden, resultatet finner ni i våra produkter. ♡ 
LOUISE, CO-OWNER
LOUISE, CO-OWNER

Check us out on Instagram @ManicOrganic.Sweden

106