VÅR HISTORIA

"Idén om MANIC ORGANIC föddes 2012 när jag bodde och surfade i Costa Rica. Kontrasten mellan det hektiska och konstgjorda samället vi lever i här i Västvärlden krockade med det rena och friska livet som frodades vid havet nästan 1000 mil hemifrån, i Centralamerika. Det fick mig att vakna upp och inse att vi inte bara förgiftar miljön utan också oss själva. Vi förstör det som är oss mest värdefullt!

Därefter har flertalet resor, varav en långresa till Bali, förstärkt mitt intryck och brinnande intresse för att leva en så ekologisk och naturlig livsstil som möjligt. För mig är det viktigt att välja ekologisk hudvård, men det ska inte behöva kosta skjortan!

Tillsammans har jag med min fästman Simon förverkligat drömmen och utvecklat ett produktsortiment av lyxig ekologisk hudvård, yogaprodukter och miljövänliga doftljus.

Recepten på våra produkter är en mix av vad naturen har att erbjuda och inspiration från hela världen. Vi är ytterst petiga och vårt sortiment består enbart av produkter som vi själva är förälskade i."


- Louise,  co-founder av MANIC ORGANIC