top of page

LEVERANSTID

Leverans av beställda varor sker normalt inom 1-4 arbetsdagar om inget annat har angetts. Det gäller dock med reservation för slutförsäljning och eventuella leveransförseningar. Vi meddelar i så fall detta så snart som möjligt.

LEVERANSSÄTT

Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt närmaste utlämningsställe. Om du upptäcker att paketet är transportskadat ska detta omedelbart anmälas till aktuell fraktbolag (PostNord eller DHL) eller utlämningsstället. Vi packar i återbrukade kartonger så långt som möjligt, därefter vadderade postkuvert.

ÅNGERRÄTT

Naturligtvis vill vi att du ska vara nöjd med ditt köp och tillämpar därför Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund (privatperson) har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter du mottagit varan. Du har också 30 dagars bytesrätt hos oss. Varan ska alltid vara i lika gott skick som när du fick den. Varan får inte vara använd och ytterförpackningen får inte vara öppnad. Returfrakten betalas av dig som kund. 

PRISER

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive svensk moms. Frakt tillkommer på 39 SEK .

PERSONDATA

Vi sparar följande persondata om våra kunder:Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, TelefonnummerBeställningar: E-post, ip-adress, Org.nr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, TelefonnummerSom kund kan du när som helst begära utdrag, ändringar eller radering av dessa uppgifter.

RETURER

Innan du returnerar en vara ska du alltid kontakta oss på MANICORGANIC.se.Bifoga följesedeln och skriv tydligt vad ärendet gäller. Packa din retur så att varan inte går sönder under frakt. Du får inte skicka paketet mot postförskott/efterkrav. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan, gäller ej eventuell frakt enligt distansavtalslagen,  så snart som möjligt eller senast 30 dagar från den dag vi tog emot varorna. Returfrakten betalas av dig som kund. 

UPPGIFTER

Du som kund ansvarar för att dina lämnade uppgifter är korrekta. Dina uppgifter som du lämnar i samband med ett köp kommer inte användas av andra än ManicOrganic.se

ÖVRIGT

ManicOrganic.se reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av teknisk data som står utanför vår kontroll. Mer information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument hittar du hos Konsumentverket. Om du har några frågor kring våra köpvillkor, hör av dig till oss på info@manicorganic.se.

bottom of page