top of page

Vår kärlekshistoria med naturen

2014 startade Louise Strömberg, holistisk hälsoinspiratör, det omtyckta märket Manic Organic med en filosofi om att skapa marknadens renaste och mest ekologiska livsstilsprodukter. Målet var inte att bli ett gigantiskt företag, men att göra stor skillnad på en marknad vars produkter vi använder närmast vår kropp - och det, genom att erbjuda fantastiska produkter, direkt från naturen.

Vi kallar oss själva: "ett petite brand med enormt hjärta för den naturliga skönheten och livsstilen".

Inspirationen till Manic Organic kom från ett frö som såddes redan 2012, när Louise levde i Costa Rica. Kontrasten hon så tydligt upplevde mellan det hektiska och konstgjorda samhället vi lever i här i Västvärlden, krockade med det rena och friska livet som frodades vid havet nästan 1000 mil hemifrån, i Centralamerika. Det fick henne att vakna upp och inse att vi inte bara förgiftar miljön utan också oss själva. Vi förstör det som är oss mest värdefullt; vår planet & vår hälsa! Sedan dess har intrycket förstärkts och att inspirera till att leva så ekologisk och naturligt som möjligt, med på ett hållbart sätt i vårt moderna samhälle har blivit till ett brinnande mission! 

Under åren har vårt livsstilsmärke blommat ut till ett sortiment med giftfria doftljus i underbara kombinationer och helt underbara, ekologiska doftrollers som vi kallar "Self Love-oljor".

Våra recept är skapade av det bästa som naturen har att erbjuda och med inspiration från hela världen, men med den stadiga grunden i våra skandinaviska rötter. Vi är ytterst petiga och vårt sortiment består enbart av produkter som vi själva är helhjärtat förälskade i. Vi skapar allt för hand utanför Norrköping och utav bästa tänkbara råvaror - ekologiskt, kallpressat och naturligt!

 

 Numera, drygt sex år senare, är vi ett familjeföretag som fortsätter brinna för den naturliga livsstilen, nu mer än någon. Fortfarande med vår starka filosofi om att naturen har allt vi behöver för att skapa en obeskrivligt bra och lyxig livsstilssortiment, och med företagshjärtat klappandes precis på samma genuina ställe.

 

Tusen tack för att ni väljer att köpa våra produkter, det betyder så oerhört mycket för oss! ♡

CARINA FREDÉN

VD & kreativ producent

sjLR5ohs_edited.jpg

LOUISE STRÖMBERG

grundare & produktutvecklare

bottom of page