top of page

Self Love-oljor

Våra ekologiska Self Love-oljor är underbart goda doftoljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn,  harmoni & passion.

 

Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper. Toppat med en liten kristall inuti- som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande.

Varje olja är noggrant gjord för hand av oss i Sverige.

20210212_163304.jpg
20210212_163811.jpg
20210212_163913-2.jpg
20210212_163819.jpg

POSITIVITET, MOD & STYRKA

BRAVE SOUL är som balsam för själen; En modig vildhet i citrusens nyanser av bergamott och grapefrukt, som möter det varma och lena i vaniljblommans inre. Ylang ylang finstämmer sedan kombinationen genom sin starka egenskap att bidra positivt och i skapandet av ett balanserat sinne hos den som bär den. Och kanske handlar just BRAVE SOUL om balans, balans mellan friheten att få vara både modig nog att ta för sig av livet precis så storslaget som man önskar, och det varma trygga i att kravlöst bara få vara som den man är. Balans mellan det färgglada i passionen och det vackra i stillheten. Berikad med en liten karneol, den kristall som sägs skydda oss,  göra oss modiga och starka, men ocksp kreativa och blomstrande som människor.

 

BRAVE SOUL är oljan som ger dig det där lilla extra stödet att våga följa dina drömmar och känna dig bekväm nog att vara dig själv i alla lägen. Och för att hjälpa till att skapa den balans du längtar efter, likt en fredsmäklare mellan det fysiska, psykiska och spirituella, som alltid vill ditt bästa och har din rygg. Redo att boosta dig med självförtroende, mod, styrka och positiv energi.

KLARHET, HARMONI & INRE LUGN

 

Vi har alla dagar då vi behöver mer harmoni och inre klarhet för att kunna vara den bästa versionen av oss själva. CLEAR MIND är det magiskt härliga mötet mellan lugna och avstressande lavendel, och koncentrationshöjande och stärkande eukalytus. En ljuvlig kombination som hjälper vår kropp att återhämta sig, hämta hem inre kraft och se klarare, för att sedan kunna ladda om och ge världen och sig själv det bästa! Toppat med en liten rökkvart - den klassiska kristallen som sägs kunna skydda mot negativ energi och hjälpa oss bryta negativa tankemönster.

 

CLEAR MIND är oljan som kommer ge dig en hjälpande hand att varva ner och landa i dig själv. Som harmoniskt hjälper dig att se lite klarare på världen utanför och allt härligt inuti dig. En älskvärd följeslagare att alltid bära med sig i väskan, redo att erbjuda lite inre lugn och påminnelse om vad som är viktigt i livet för dig.

 BALANS, BLISS & GRUNDNING

 

Förbered dig på att känna grundning, och låta ditt inre lugn få ökas markant. INNER PEACE är nämligen fenomenal på att centrera våra tankar, öka vår grad av avslappning och fördjupa det där härliga andetaget i dina lungor. Den Inre Harmonis drottning - Lavendel hjälper dig att välkomna in lugnet i ditt liv, tillsammans med rosengeranium, känt för sina balanserande effekter på vårt välbefinnande och hormoner. Kryddat med mandarin som lyfter upp ditt sinne och tillför det efterlängtad energi och vanilj, som lägger sig som en healande värme. Toppat med kristallernas kristall - Bergskristall (Clear Quartz), som sägs grunda oss och minska negativa energier.

INNER PEACE är oljan som kommer ta din meditation till nya höjder och sätta guldkant på dagarna som kräver lite extra av dig. Eller de stunderna då du behöver lite extra inre frid och balans.

20210212_163759.jpg

PASSION, DJUP KÄRLEK & INRE SANNING

 

SELF LOVE är vår vibrerande signaturdoft där jasmin och grapefrukt möter ros och vanilj. Toppat med kärlekens kristall - Rosenkvarts. Denna oemotståndiga kombination väcker självkärleken till liv och bär på egenskapen att sägs kunna skapa self compassion (själv medkänsla) för den vi är och inspirera till djup passion. En oslagbar kombination som inte bara öppnar upp hjärtchakrat, utan också välkomnar in kärlek.

 

SELF LOVE är för dig som vill höja din energi av kärlek till den du är, låta din inre sanning komma till tals och få lust och längtan att styra kursen av ditt liv.

20210212_163905.jpg

KREATIVITET, ENERGI & SENSUALITET

 

WILD HEART är vår vilda doftolja som låter vårt inre blomma ut med all sin enastående prakt och hjälper oss nå vår inre sensualitet, kreativitet och energicentra. Dofterna kombinerar naturens upplyftande nyanser av solmogen citrus i bergamot, grapefrukt, citron och mandarin. Blandat med rosengeranium som lyfter humöret och dofternas doft - jasmin, som öppnar upp vårt hjärta för det sensuella och naturligt vackra. Toppat med den omtyckta kristallen rodosokrit, som sägs kunna öka vår självkärlek, sensualitet och hjärtats energier.

 

WILD HEART är för dig som vill öppna upp hjärtat för det sensuella, energiska och livsglada. En olja för dig som längtar efter blomstrande kreativitet, vibrerande kärlek och inspiration.

bottom of page